Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD 86--13507414166 linda_liu@binhongbamboo.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Bedrijfsprofiel

 • China Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Bedrijfsprofiel
 • China Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Bedrijfsprofiel
 • China Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Bedrijfsprofiel
Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD
 • Type Business

  Fabrikant,Importeur,Exporteur

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  Binhongbamboe

 • Aantal werknemers

  180~200

 • Opgericht Jaar

  2008

 • Export pct

  60% - 70%

 • Klanten bediend

  1680

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86--13507414166

Inleiding

De invoer en de Uitvoerco. van Tchang-cha Binhong, Ltd produceert beschikbare bamboeeetstokjes, bamboestokken, hoofdzakelijk bamboestoomboten en andere bamboeproducten. De producten worden uitgevoerd naar meer dan 30 landen. Zijn producten omvatten: het document verzegelde eetstokjes, document vastgestelde eetstokjes, plastiek verpakte eetstokjes, OPP verzegelde eetstokjes. De reeks van de bamboestok omvat: het barbecuebamboe plakt, bamboe vlakke koorden, bamboetandenstokers, kanonstokken, de koorden van het ijzerkanon, vaatwerk met inbegrip van: de plastic koppen, het Plastic vaatwerk, document de kop, document het vaatwerk, het Chemisch afbreekbare vaatwerk van enz. omvatten: maïszetmeel gebaseerde messen, vorken, lepels, beschikbare verpakkende dozen, koppen, kommen, enz., die met het Europese verbod op plastic substituten overeenstemmen.

 

De industrie van het Binhongbamboe wordt gevestigd in de Stad van Tchang-cha, de Provincie van Hunan. De Provincie van Hunan is rijk aan bamboemiddelen en de basis van de bamboeproductie. Tchang-cha heeft geschikt vervoer en directe haven aan alle delen van het land. Na 10 jaar van zich het concentreren op ontwikkeling, gelijkheid en wederzijdse voordeel, kwaliteits en hoeveelheids, eerlijke en betrouwbare bedrijfsfilosofie, heeft het bedrijf meer dan 20000 mu bamboe bos, rijke middelen, heeft de workshop van de fabrieksproductie meer dan 5000 vierkante meters, heeft de fabriek van de bronmateriaaltak 20000 vierkante meters, zijn de producten van het bamboeeetstokjes van het bedrijf vers bamboe, en meer dan drie jaar oud bamboe door de normale procesverwerking, kan de gezondheid, gebruik op lange termijn, het dwarsbesmetting vermijden en is een krachtige waarborg voor de gezondheid van mensen.

 

De invoer en de Uitvoerco. van Tchang-cha Binhong, Ltd en het Bamboe Houten Co. van Jianglai van de Provincie van Tchang-cha, Ltd hebben materiaal, perfect beheer, en een groep hoogstaande en high-tech talenten vooruitgegaan. Welkom om ons bedrijf te bezoeken. Creeer schittering samen met ons!

China Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Bedrijfsprofiel 0

China Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Bedrijfsprofiel 1China Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Bedrijfsprofiel 2China Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Bedrijfsprofiel 3China Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Bedrijfsprofiel 4

Geschiedenis

Sinds 2010 is Changsha Binhong bamboo industry ltd een professionele fabriek van bamboeproducten in Changsha, Hunan, China.We hebben ons eigen bamboebos van meer dan 60.000 vierkante meter en hebben meer dan 100 werknemers. Onze professionele producten omvatten wegwerpbamboe-eetstokjes, bamboe-BBQ-sticks, bamboestoomboten, teppo-spiesjes, tandenstokers, bamboefruitvorken, bamboebalstokken, sushi-matten en zo op .onze producten exporteren naar de hele wereld meer dan 30 landen zoals: Brazilië, Amerika, Canada, Australisch, Russisch, Indonesië, Koreaans, Thailand, Vietnam, Italië enzovoort.

 

Ons productbeheersysteem is gecertificeerd door SGS en we hebben het ISO9001 internationale standaardkwaliteitssysteem doorstaan.We kunnen u voorzien van verschillende certificaten uitgegeven door CIQ en testrapporten zoals CO. Form A, Form E, fytosanitair certificaat, fumigatie- / desinfectiecertificaten enz.

Welkom bezoek onze fabriek

 

China Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Bedrijfstype: OEM / ODM BAMBOE EETSTOKJES EN HOUTEN Fabrikant / Fabriek

 

Chang sha bin hong import en export LTD.produceert voornamelijk wegwerpstokjes, bamboestokken en bamboestomers, die naar meer dan 30 landen over de hele wereld worden geëxporteerd.

 

Chopsticks-serie omvat: papieren volledige zegel, papieren halve zegel, opp wrape, naakte eetstokjes。

 

De serie bamboestokken omvat: BBQ-bamboestokken, platte bamboesnaren, bamboe-tandenstokers, geweerstokken.

 

Wegwerpservies omvat: plastic bekers, voedseldozen, papieren bekers, sushidozen, papieren servies, afbreekbaar servies.

 

Alternatieven in lijn met het Europese plasticverbod。

Ons Team

 

China Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Bedrijfsprofiel 0

 

China Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Bedrijfsprofiel 1

China Changsha Bin Hong Import and Export Co. LTD Bedrijfsprofiel 2